Våre bekjentskaper og bygge erfaring startet tidlig på 90-tallet
Våre bekjentskaper og bygge erfaring startet tidlig på 90-tallet

Våre verdier

Trygghet

Velger du oss skal du være trygg på at vi leverer som avtalt. Vi legger vår stolthet i at du som kunde skal føle deg trygg underveis i hele byggeprosessen, fra tilbudsfase til overlevering.

Sikkerhet

«Skal bare» er ikke godt nok hos oss. Helse, Miljø og sikkerhet (HMS) er det viktigste å ha kontroll på til enhver tid. Tryggheten til våre ansatte, medarbeidere, kunder og tilfeldig forbipasserende er viktig og har til enhver tid vår høyeste prioritet.

Tillitt

Vi verdsetter et gjensidig tillitsforhold til deg som kunde, leverandør og underentreprenør. Dette utgjør et godt samarbeidsgrunnlag for best mulig gjennomføring.

Faglig dyktighet

Kvalitet i alle ledd og god faglig utførelse er grunnpilarer i vårt arbeid. Vi bistår gjerne i prosjekteringsfasen for at ditt prosjekt skal få best mulig resultat.

Om oss

Drammen Entreprenør AS er en lokal bygg entreprenør med lang erfaring innen tømrerfaget og med solid kunnskap innen entreprenørdrift.

Vi utfører oppdrag for offentlige, private og profesjonelle utbyggere.

I tillegg til tradisjonelle tømrerarbeider med egne ansatte og innleide, satser vi spesielt på nybygg, rehabilitering og tilbygg av næringslokaler i Drammen og omegn. Vi har i dag 11 håndverkere i ett hyggelig arbeidsmiljø. Vi benytter lokale leverandører og underentreprenører.

Vi tilbyr lærlingplass i tømrerfaget som godkjent lærebedrift og har pr.i dag en lærling i tillegg til avtale om utplasseringselever fra Åssiden VGS


Vi er sentralt godkjent for ansvarsrett i følgende ansvarsområder (Gyldig til 13.03.2026)

  • Prosjektering av Arkitektur i tiltaksklasse 1
  • Prosjektering av Konstruksjonssikkerhet i tiltaksklasse 1
  • Søker (for alle tiltak) i tiltaksklasse 1
  • Utførelse av Plasstøpte betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 1
  • Utførelse av Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner i tiltaksklasse 2

Hvordan det startet

Det hele startet i Solbergelva i 1992.
Gründerne, Petter og Even ble naboer. På jordet hjemme hos Even var det god plass til å bygge! Snille foreldre donerte det de hadde av spiker og plank og den ene plankehytta etter den andre så dagens lys. Vi ble gode venner og planen for fremtida ble lagt: Vi skulle bli snekkere!

Petter tok svennebrevet i tømrerfaget 2006, etterfulgt av Teknisk Fagskole - Bygg og anlegg. Har jobbet som prosjektleder hos bygg entreprenører i Drammens området i perioden 2008-2019. Godkjent mesterbrev 2022.

Even har svennebrev som tømrer fra 2010 og tok mesterbrevet i 2013. Han startet for seg selv i 2012 og drev Tømrermester Syvaldsen AS i 7 år.

I 2019 kjøpte Petter seg inn i Tømrermester Syvaldsen AS og vi endret navn til Drammen Entreprenør AS. Som skal være et dekkende navn for prosjektene vi tar på oss fremover. 

Med god faglig bakgrunn fra det praktiske til det teoretiske har vi det som skal til for at du som kunde skal være trygg på at vi leverer varene, hver gang. Vi har ikke startet for å bli størst, men vi skal være et konkurransedyktig alternativ til de større aktørene i markedet.